Particulier verhuizen

Weet u geen raad met uw verhuizing ? Dan is CHAK Verhuizing de juiste oplossing!
Want verhuizen kan ook zonder zorgen!

 

Met vele jaren ervaring in nationale en internationale verhuizingen biedt verhuisbedrijf CHAK Verhuizing u een brede verhuisdiensten aan. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine verhuizingen, huren van verhuiswagen met chauffeur, verhuislift, spullen inpakken en uitpakken, opslagruimte voor uw goederen. Wij verhuizen uw inboedel van uw woning of bedrijf naar de juiste bestemming.

Al jaren zijn wij een vertrouwde partner voor particuliereverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Eveneens behoren meubeltransport en meubel de/montage tot onze specialisme.

CHAK Verhuizing staat al jaren bekend met ervaring, vakmanschap en kwaliteit. Getuige daarvan zijn talloze tevreden klanten voor wie wij de verhuizingen reeds regelden. Wij bieden u de beste service aan bij uw verhuizing.

Op zoek naar een betrouwbare verhuisbedrijf? Neem snel contact met ons op!

Goedkoop verhuizen in Rotterdam, heel Nederland of Europa.

 

Wij zijn gevestigd in Rotterdam. Voor een verhuizing binnen Rotterdam bent u bij ons op de juiste plek!
Ook zijn onze tarieven zeer scherp wanneer u elders in Nederland verhuist. Wilt u binnen Europa verhuizen? Wij zijn gespecialiseerd in buitenlandse verhuizingen, met name het verhuizen naar België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Dus of u nou eenGoedkoop verhuisbedrijf voor in Rotterdamof (ver) daarbuiten zoekt, wij staan voor u klaar!
Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar

Voor meer informatie en onze prijzen kunt u verder kijken op onze site.

Mocht u nog meer vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kunt u een e-mail sturen naar:info@chakverhuizing.nl