Beoordelingen

image

Link naar onze beoordelingen

 

Verhuizen van 2 zeer grote kasten in Rotterdam

Geplaatst door M.Samson
Heel tevreden over de volledige verhuisservice.
1. Omdat ik helemaal geen ervaring hoe het mailgedrag is met aanvraag reserveren>reply van Chak>erop volgende reply van mijn kant hebben ze mij gewoon geholpen.
2. Omdat de kasten die verhuist moesten worden te groot waren voor de lift, heeft de baas geholpen met het vakkundig afbreken ervan! Alle lof.
3. Klantvriendelijk/ zeer vakkundig/ zeer helder.
Een goede prijs voor een zeer goede service!
Veel dank
Marco

Spoedverhuizing in ROTTERDAM

Geplaatst door Michelle
Zaterdag gebeld voor een spoedverhuizing, en ze waren meteen beschikbaar. Uitstekende service en zo klantvriendelijk. Ik raad iedereen Chak verhuizen aan.

Bedankt voor de uitstekende service!

groetjes

Michelle

Verhuizen in Schiedam

Geplaatst door jordey
2 bankstellen en nog wat spullen perfect verhuist!! Zou chak iedereen aanbevelen!! Zeer positief

Verhuizen binnen Rotterdam

Geplaatst door Daniëlle Kleijweg
21-11 verhuisd, veel mensen in eigen netwerk kwamen mij helpen.
Chak verhuizing ingeschakeld voor de verhuisvrachtwagen.
Een medewerker hielp mee alles in en uit te laden.
Dit ging snel en nauwkeurig!

Al met al een verhuizing om door een ringetje te halen.
Ik beveel Chak verhuizing aan!

Verhuizing vanuit Rotterdam naar in Maassluis

Geplaatst door LvGelder
Absoluut een aanrader! Verhuizing vanuit Rotterdam naar Maassluis. Communicatie via email snel en duidelijk, en de prijs is zeer betaalbaar voor wie snel, makkelijk en met klein budget wil verhuizen. Daarnaast keurig op tijd, netjes en beleefd met geen verrassingen! Ik kan niet anders zeggen dat Chakverhuizingen een superservice leverd. Bij een toekomstige verhuizing zal ik zeker opnieuw voor Chackverhuizing kiezen.

Bedankt voor de service!
Met vriendelijke groet,

Lucille
Snelle verhuizing na 1 telefoontje in Rotterdam

Geplaatst door theun

Eerst bij verhuisbedrijf om de hoek gevraagd: 2 weken wachttijd !
Daarna Chak gebeld en die stond de volgende dag al precies op tijd
voor de deur. Wasmachine, koelkast en zware meubels en kasten
vanaf 3e etage via de trap naar beneden was geen probleem.
Binnen paar uur nonstop alles zeer klantvriendelijk, vakkundig en met veel inzet van de mannen op nieuwe adres bezorgd en geinstalleerd.
Ik heb veel respect voor de mannen : prima service voor een hele
redelijke prijs!
Nogmaals bedankt!
Theun.

Complete verhuizing in Dordrecht

Geplaatst door Rien

Vrijdag gebeld en zaterdag verhuisd. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze mensen een superservice verlenen. Keurig op de afgesproken tijd en supersnel verhuisd voor een uitstekende prijs. Bovendien zijn dit ontzettend aardige mensen en niets is hen teveel. Mocht ik nog eens een verhuizing hebben dan bel ik ze zeker weer. Een echte aanrader !!

Verhuizing hardstenen tafel in Oostvoorne

Geplaatst door Ligthart
Hallo, heb van de week een zware tafel verhuis met Chak. Zijn heel goed hun afspraak nagekomen. Waren keurig op tijd op plaats van bestemming. Zeer aardige mensen en zeker harde werkers. Niet te beroerd iests extra te doen dan afgesproken. Ben zeer tevreden over Chak en kan ik u zeker aanbevelen.
Top !
Heel erg bedankt.
Verhuizen van bankstel in Rotterdam

Geplaatst door Lydia

Goede en snelle communicatie, netjes op tijd en snel vervoerd.
Ik heb het geprobeerd maar ik heb geen goedkopere kunnen vinden.

Verhuizen in Den Bommel

Geplaatst door Color

Ik twijfelde of ik contact zou opnemen omdat ik dacht dat de kosten waarschijnlijk wel te hoog zouden zijn voor mij.In het weekend sávonds toch maar een e-mail gestuurd die heel snel werd beantwoord .Duidelijke uitleg over de kosten en tijd en dat viel me echt heel erg mee.en een dag later hebben ze netjes alle zware dingen en nog wel meer voor me verhuisd.Had een grote kast in de verkeerde kamer laten zetten geen probleem werd gelijk in de goede kamer gezet .Hele aardige mensen die de afspraken precies nakomen, niks is ze teveel en ze hebben ook nog is goede zin.Respect was heel erg blij met jullie hulp.
Verhuizing in Krimpen aan den IJssel

Geplaatst door Van Balen

Wij zijn zeer onder de indruk! Geweldig! Vanmiddag gebeld en gelijk reactie. Onze kast gekocht via marktplaats en een loodzwaar ding. Onbeschadigd bezorgd. Door hen Voor ons betaald, en door hen zelf kontakt gelegd hoe laat ze konden komen.En zelfs op de plaats gezet. Van ons tien dikke duimen voor deze mannen. Een regelrechte aanbeveler.Dank jullie jongens jullie zijn toppie en ik zou je aan iedereen aanbevelen! Jammer dat we dit niet eerder wisten….dan hadden jullie. Onze verhuizing kunnen doen. Jullie gaan in ons telefoonboek !
Verhuizing behandelstoel in Hendrik Ido Ambacht

Geplaatst door Anja

Vandaag zware behandelstoel binnen half uur verhuisd en via 2 steile trappen op zolder geplaatst. De heren waren stipt op tijd en zijn snel en vakkundig te werk gegaan. Super, volgende keer bel ik ze weer!

Verhuizingen in Rotterdam

Geplaatst door Elena

Ben verhuisd van grote markt 100 .Ik stond samen met mijn Moeder die zelf reuma heeft er alleen voor. Dit was zeer Stressvol. De stress werd snel minder toen Ik zag welke mannen het waren. Mijn Moeder sprak over een Super Team helemaal in gesteld op elkaar. We zijn ze dankbaar voor hun Hulp en vriendelijkheid. Ze waren erop de tijd dat ik gevraagd had.
Ook prijs was volgens de afspraak.
Toen ze weg waren, ging Ik, samen met mijn Moeder op mijn bank zitten.
Met een Compleet Voldaan gevoel.
Dankje Hier voor

Verhuizing naar seniorenwoning in Rotterdam

Geplaatst door Margreet
er werd zorgvuldig met de meubels omgegaan en correct gehandeld een topper!
Verhuizen zwaar meubelstuk in Rotterdam

Geplaatst door hintzen op 01 nov. ’14
Helemaal onder de indruk hoe snel een zeer zware antieke archiefkast vandaag verhuisd is. De kast was hiervoor al 3x door een groot verhuisbedrijf verhuisd. Die deden er uren over om hem (zuchtend en steunend te verplaatsen. Iedere keer is hij beschadigd. De mannen van Chack hadden hem in 10 minuten de trap af en in de auto. Waren verder heel prettig en behulpzaam bij verhuizen kleine extra spullen. Aanrader!

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Hesseling
Vandaag verhuist met Chak. Super gedaan mannen, vriendelijk, beleefd en snel. Ze hebben zelfs mijn bed nog in elkaar gezet. Echt een aanrader voor iedereen! Top, bedankt !

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door J.R
Ik zocht naar een verhuisservice omdat ik op mijzelf ging, mijn spullen naar me nieuwe woning moest vervoeren.
Na lang zoeken koos ik voor Chackverhuzig. Dit omdat ik naar een service zocht die betaalbaar was aangezien verhuizen in het algeheel prijzig is. En een service waar duidelijke prijs informatie gegeven werd zodat je meteen inzicht had of het bij je budget past of niet! Ik kon meteen aan de hand van de informatie berekenen wat ik voor de service kwijt zou zijn!
Ik kon telefonisch snel voor de volgende dag al een afspraak krijgen voor de verhuizing! Waren netjes optijd. Grote verhuiswagen.Vriendelijke en beleefde benadering van de vakmannen. Het was een 5de verdieping waar ik naar verhuisde, had de wasmachine, koelkast, fornuis enz allemaal mee. Ze hebben alles binnen de afgesproken tijd van een uur opgehaald, vervoerd en naar boven getild! Tot aan de laatste minuut hard door gewerkt! (Tijdens het vervoeren van de spullen een ongelukje met verf gehad, die gelekt was. Heel flexibel mee omgegaan, vroegen alleen om het wat schoon te maken, geen extra kosten bij berekend of dergelijke…)
Priis betaald zoals was gesproken, geen extra kosten achteraf ”de kleine lettertjes”.
Enige tip: op de site staat in R’dam geen voorijkosten. Daar valt R’dam: zuid,noord,west en oost onder… Omdat zij zelf uit R’dam Noord kwammen en de service in R’dam Zuid was berekenden zij €15 voorijkosten. (Niet duur, maar misschien toch fijn om dat op de site duidelijker aan te geven en niet R’dam algeheel als geen voorijkosten aangeven)
Bij een toekomstige verhuizing zal ik zeker opnieuw voor Chackverhuizing kiezen. Bedankt voor de service!

Gehele woning verhuizen in Rotterdam
Geplaatst door valerie op 22 sep. ’14
Vorig jaar september verhuisd met hun. Ze waren op tijd , snel en beleefd en voor een vast afgesproken bedrag alles in orde gemaakt. Nu weer een verhuizing voor de boeg en ga ze zeker vragen om mij te helpen.

Vervoer in Rotterdam

Geplaatst door Dijk
een vraagje ik moet een schuurtje leeghalen is denk ik half uur icl vervoeren wat kost dat ongeveer

Verhuizing in Rotterdam
Geplaatst door Gerry
Klus was snel geklaard, mannen werken hard en netjes, voor een schappelijke prijs, zeker aan te bevelen.
Schrijf bijvoorbeeld iets over:

– Waarom u tevreden of niet tevreden bent
– Betrouwbaarheid in afspraken
– Kwaliteit van de geleverde klus of dienst

Verhuizing in boskoop

Geplaatst door Jannie

weet u nog ,wij zijn 16 september verhuisd en wij zijn heel tevreden
wij gaan niet meer verhuizen maar ik geef wel het email adres aan een kennis omdat ik vind dat ze met u contact op moeten nemen( plus tel. nr )
zij zijn op zoek naar verhuizers en ik was zeer tevreden
hoop dat het lukt groetjes jannie en piet izendoorn boskoop

verhuizing 4 hoog in Rotterdam.

Geplaatst door Angel

Ik wil jullie ontzettend bedanken zo hard werken voor weinig vriendelijk en werken snel en netjes!! Ik raad iedereen aan jullie in te huren!!! Mvg

Verhuizen dressoir met spiegel in Rhoon

Geplaatst door Jan

Vandaag, 7 december, dressoir met spiegel laten verhuizen van Apeldoorn naar Rhoon. Eenmaal in Rhoon bleek het dressoir toch niet via de trap het huis in te kunnen. En ik had geen liftje besteld voor via het balkon. Maar Mohammed zei dat alles hoe dan ook in mijn huis kwam. Dus er werd met mankrqcht getakeld via het balkon en binnen een kwartier stond alles onbeschadigd binnen. Jullie zijn helemaal top en echt een AANRADER. Ik kan jullie echt aanbevelen. Nogmaals mijn hartelijke dank.
Jan Terhell

Verhuizing kop van zuid in Rotterdam.

Geplaatst door N. Vis

Zeer tevreden over de verhuizers en zeker een aanrader!
Voordelig, snel, voorzichtig, geen enkel schade, binnen de geschatte tijd, meedenkend en daarbij ook nog gezellig ..

Bedankt jongens!

Verhuizen grote spullen in Delft

Geplaatst door Jmq

22 november onze grote spullen laten verhuizen door Chak verhuizingen!
Ze waren stipt op tijd, werken hard en zetten de spullen ook nog neer waar je het wilt hebben.
De grote lift in de flat was kapot, waardoor de hele flat het met 1 lift moest doen en daardoor moesten de jongens telkens op de lift wachten…ze hebben niet 1x geklaagt!
Zijn verder super vriendelijk en je kan ook nog leuk met ze praten. Top!

Groetjes Jeffrey & Miranda.

Kleine verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Ineke

De mannen zijn heel vriendelijk en leveren netjes af., waar je het hebben wil.

Verhuizen in Rotterdam

Geplaatst door zwaan.robert

Vorige week mijn spullen laten verhuizen door Chak Verhuizingen. Ben zeer tevreden, waren keurig op tijd, werkten snel, maar ook heel voorzichtig. Aanrader!

Transfered all my stuff to the new in Rotterdam

kGeplaatst door Dianbello

these guys are great! they are very happy to help. i moved only 2 blocks away and they helped me and did not asked for any extra cost. our communication was only thru email, but they were on time. the price was very affordable. i would definitely recommend these guys 🙂

Verhuizers in Rotterdam

Geplaatst door Monique

Ik ben zeer tevreden over deze mannen. Ik moest op het laatste moment van Rotterdam zuid naar Rotterdam west verhuizen en een uur later stonden voor de deur. TOP! Alles snel en voorzichtig gedaan ze hebben mij echt veel moeite bespaard en ik hoefde bijna niks te doen. Dank jullie wel mannen heb jullie nummer voor de volgende x

Groetjes!

kleine verhuizing studentenkamer in Rotterdam

Geplaatst door Tjong

makkelijk een afspraak kunnen maken, jullie waren op tijd, geen klachten alles ging goed, hartstikke bedankt!

verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Sali

Zeer zeer tevreden over de transport. vorige week een spoed verhuizing en kon gelijk komen om te verhuizen.

Heel erg bedankt !!!
Groetjes,
Sali

Verhuizing in Spijkenisse

Geplaatst door Casper

Op maandag 8 oktober gebeld voor een spoed-verhuizing van een flink deel van de inboedel, en de dag erna op dinsdagavond stond er direct een afspraak. Keurig op tijd, en in een uur verhuisd van Spijkenisse naar Rotterdam. Communicatie via email snel en duidelijk, en de prijs is zeer betaalbaar voor wie snel, makkelijk en met klein budget wil verhuizen of iets wil laten vervoeren.

Complete verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Versluys

op korte termijn afgesproken…..geen probleem voor dit bedrijf. alles vlot, netjes en efficiënt geregeld. komen afspraken na en bevestigen de afspraken per e-mail, hetgeen zeer geruststellend is. voor herhaling vatbaar. graag tot de volgende keer!

Bouwmaterialen vervoer in Rotterdam

Geplaatst door April

Deze heren hebben mij vanmiddag op de valreep uit de brand geholpen met het vervoeren van wat bouwmaterialen. Afspraak was gemaakt op een zeer korte termijn – met een correcte afhandeling van het geheel. Zal deze vervoersdienst zeker in gedachten houden en aanbevelen. Nogmaals dank! mvg. Jan Marcus

Verhuizing Rotterdam in Rotterdam

Geplaatst door Triskel

Heel goed bedrijf met aardige mensen – die mij vanmorgen heel goed geholpen hebben met het verhuizen van wat huisraad. Ze hebben zelfs nog een wasautomaat naar boven gesjouwd en een kast in elkaar gezet, wat niet van tevoren was afgesproken. TOP Bedrijf!!!! Zeker aan te bevelen!!!! Zal ze zeker benaderen als ik nog eens iets te verhuizen heb. Ga zo door!

Huisraad verhuizen in ROTTERDAM

Geplaatst door lizette.candy

Goede service. Afgelopen week een afspraak gemaakt met Chakverhuizing. Ze kwamen precies op tijd, hebben mij fijn geholpen met de verhuizing, echt een aanrader voor diegene die voor een redelijke prijs goed wil verhuizen. Met een woord: TOP

Bankstel ophalen in Rotterdam

Geplaatst door Mireille

helemaal super gisteren gebeld of ze vandaag nog tijd hadden een bank op te halen in Capelle en ……. heb de bank al in huis 🙂 helemaal TOP zeker een aanrader

Zwaar dressoir verhuizen in Ridderkerk

Geplaatst door Jacq

In 1 woord super! Echt een aanrader!

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Dee

deze mannen zijn geweldig: ze komen netjes op tijd, zijn sympathiek en werken hard! Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid, maar zodra Mohamed en zijn mannen binnen zijn weet je dat het goed komt. Het geld dubbel en dwars waard, want je spullen blijven heel en je verhuizing is snel gedaan!

Verhuizing inboedel in Hoogvliet Rotterdam

Geplaatst door love Staffies

Nou zo te lezen zijn jullie wat ik binnenkort zoek, ik ga jullie opslaan in mijn telefoon! Tot snel!

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Bryan Keehnen

de verhuizers van chak zijn zeker aan te raden ze zijn op tijd , snel , correct en denken met je mee. het was voor mij de eerste keer dat ik ze heb ingeschakeld maar ik ga ze zeker meer gebruiken , ze hebben mijn (zware) wasmachine en fornuis naar mijn winkel gebracht en de rest van de spullen naar een ander adres. de prijs was goed en de service uitstekend , 1 dag van te voren gebeld en de volgende ochtend stonden ze er. bedankt Mo en je mannen:)

Kleine verhuizing in Capelle aan den IJssel

Geplaatst door Gladys

Ik moest vrijdag 18 december 2011 m’n huis uit en had niemand waarop ik zo snel kon rekenen. Familie had er geen zin in zo vlak voor de feestdagen en ik ben alleenstaand met 2 kinderen waarvan 1 een baby van een paar maanden oud en ook nog een lieve chihuahua niet te vergeten.

omdat ik daar niet meer verbleef en ik met de baby veel bezig ben, waren de 2 heren precies op tijd, ik kwam om 10.06 aangelopen terwijl hun al op me stonden te wachten voor de deur,
Ze hebben vrijwel snel alles van 2 hoog naar m’n ZOLDERKAMER gekregen
mijn projectieve en wasmachine zijn best zwaar en ik ben er dankbaar voor.
wat ik wel jammer vond is dat ik €10 extra moest betalen omdat ik net 2 straten verder naartoe moest terwijl ik het ze ze best fooi had gedaan. (wat ik overigens ook gedaan heb)

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Henny

Ben tevreden over de goede informatie die is gegeven, er moet nog wel verhuisd worden de afspraak is 30 Sept.

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door Hannes

heel tevreden, leuk dat het zo spontaan gelukt was! Eerlijk en betrouwbaar, bedankt!

Verhuizing in Krimpen aan den IJssel

Geplaatst door sharonlouise

Ik heb Mo gebeld n.a.v. de goede beoordelingen op Marktplaats. Ik had op korte termijn hulp nodig bij verhuizing huisraad en ophalen van een zwaar bed. Ik kan niet anders zeggen dan dat Mo en zijn helpende handen mij fantastisch hebben geholpen. Een bankstel paste niet in de lift en moest over de trap naar de twaalfde (!!!) Na het in de bus zetten van de spullen hebben ze zelfs de garage opnieuw handig ingedeeld en geveegd. (!!!) Alles werd netjes en vakkundig uitelkaar gehaald en in elkaar gezet. Het duurde veel langer dan verwacht. Mo is gebleven tot het laatste meubelstuk was verhuisd. Verhuizing hoort voor mij vanaf nu niet meer bij de top 3 van stresssituaties. Dank je wel.

Verhuizing in Spijkenisse

Geplaatst door Marianne le Mair

Mo en zijn mannen hebben ons GEWELDIG geholpen met de verhuizing!!!!!!!!!!! Op tijd,netjes, zeer vriendelijk en voor een prima prijs. Als we weer iets te vervoeren hebben zullen we zeker weer inschakelen en we raden iedereen aan om van hun diensten gebruik te maken.

Mo,nogmaals bedankt!
Ron en Marianne.

Verhuizen zware spullen in Rotterdam

Geplaatst door Rotterdam

shokran, jullie hebben mij goed geholpen masha Allah.

Veel succes met jullie verdere werkzaamheden.
wa salaam oualeicoum wa ramtoulahi wa barakatou.
karima tahiri

Kleine verhuizing in Vlaardingen

Geplaatst door chihuahua kennel Lulu

Deze snelle vakkundige verhuis service ,kan ik u aanraden, snel correct en niet duur”

WAT WIL JE NOG MEER!.

Vervoer meubelen in Dordrecht

Geplaatst door Lydia

Fantastisch. Dit bedrijf voldoet aan alle aspecten wat een klant verwacht ! Service, afspraken worden nagekomen, flexibiliteit, klant vriendelijkheid, goede prijzen ! Mo, hartelijk bedankt en ik wens je heel veel werk toe want jij verdient het!

Vriendelijke groet, Martijn, Lydia Nadia, Rosa & Vera

Verhuizer in Rotterdam

Geplaatst door WANG

hierbij alsnog mijn dank aan de mannen van Chak. Ze zijn op tijd, chilax, professioneel, oprecht en levert bovendien prima werk af. Mijn verhuizing van studio naar appartement ging gelikt. daarna opnieuw de dienst van Chak gebruikt voor d verhuizing van m’n vriendin, wederom prima ! Dus duim omhoog voor Chak!

Bedankt Mo! ! (^_^)
Jay Wang

Verhuizen in Rotterdam

Geplaatst door lap-t-Op

Wat was mijn ervaring met Chak Verhuizingen?

Vriendelijke en vooral heldere communicatie, zelfs nog wat rekbaarheid toen het kortdag nodig was, perfecte aankomst op de geplande tijd, drie heren die zó hard aan het buffelen waren dat mijn geweten moest ingrijpen voor een drankpauze, alles heelhuids op locatie brengen, zelfs een half uur eerder klaar dan gepland. En, niet te vergeten: service with a smile. Wat mij betreft had je hier zelfs meer voor mogen rekenen!
Heren, de wereld mag een voorbeeld aan u nemen. Chapeau!

Bankstel verhuizen in Rotterdam

Geplaatst door Sam

mo had al eens eerder een kleine verhuizing voor mij gedaan dus toen ik pas een bank kocht hoefde ik niet na te denken wie ik zou bellen, mijn bank was zo opgehaald en bij mij boven gezet, op een hele prettige en professionele manier.

als je goede manieren , goede service, een goede prijs kwaliteit verhouding, goede afspraken en een vriendelijk persoon op prijs stelt is hij echt een aanrader.
als ik iets te verhuizen heb is mo de eerste die ik zal bellen.

Blokhut in Schiedam

Geplaatst door Sam

Ik werd telefonisch goed te woord gestaan, deze mensen zijn vakmensen, snel, nauwkeurig, op tijd, houden zich aan de afspraken, bespreken het meteen met u als ze iets wel kunnen of niet, zijn erg reëel. Ze hebben van mij als opdracht gekregen een blokhut ergens op te halen en bij mij afgeleverd zijn netjes op tijd gekomen en zijn erg vriendelijk, niets is ze teveel. Ze hebben hun werk netjes en snel afgeleverd zelfs met hondeweer (veel regen en wind).Petje af jongens, volgende klus is het adres bekend bij mij!!! Een absolute aanrader voor iedereen en elke klus!!!

Verhuizen in Rotterdam

Geplaatst door Stefanie

Ik kan Chakverhuizing iedereen van harte aanbevelen. De mannen stonden precies op tijd voor de deur, en waren véél korter bezig dan ik van tevoren verwacht had. Daarbij zijn ze ook nog eens heel vriendelijk, én goedkoop. Veel verhuizers zeggen de goedkoopste te zijn. Als student op kamers heb ik niet al te veel geld te besteden aan een verhuizing. Ik heb dus eerst bij een flink aantal verhuizers geïnformeerd wat het allemaal uiteindelijk zou gaan kosten, en ik kan jullie vertellen: Chakverhuizing is de enige echte goedkoopste! Nogmaals, een absolute aanrader en ik zal de hulp van Chakverhuizing zelf ook absoluut weer inroepen als ik weer ga verhuizen.

En mannen, nog een hele fijne vakantie gewenst! Ik hoop dat jullie goed uit kunnen rusten.

Verhuizing van geheel kantoor in Rotterdam

Geplaatst door Venturura

Dit bedrijf was exact en netjes op tijd .Ze zijn zeer professioneel. De eigenaar is charismatisch en komt zeer zeker zijn afspraak na. Ik heb zeer prettig met hun samen gewerkt en het was heel erg goedkoop.

Een fantastisch bedrijf en mensen met een goed hart .
Veel geluk en sterkte met jullie zware klussen als ik je weer nodig heb dan bel ik jullie!!!
Diablo.

Simone in Schiedam

Geplaatst door Simone

hard werkende mensen en helemaal niet duur..!! toppie jongens hoop dat jullie nog lang door blijven verhuizen. zal jullie zeker weer bellen….

Bank verhuizen in Rotterdam

Geplaatst door Sanders

Vandaag hebben de mannen van Chak onze bank verhuisd. Zeer lastig te verhuizen, want hij moest via een klein balkon. Binnen 20 minuten was de bank opgehaald en stond hij binnen. Zeer goed werk voor een zeer goede prijs! Zeker een aanrader! Bedankt!

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door m.l wolff op

Ik wil Chakverhuizing hartelijk bedanken voor de snelle reactie van mijn verhuizing op Koninginnedag. Zat echt met mijn handen in het haar, doordat de verhuizing door omstandigheden niet door kon gaan. Heb hem om 9h15 gebeld en om 9h45 was hij aan -wezig met zijn neef om mij te verhuizen. Geweldig, wat een service. Ben hem zeer dankbaar. Kan iedereen aanraden om hem te bellen, ze zijn erg voorzichtig met spullen, hardwerkend en zeer vriendelijk. Nogmaals, mijn dank is groot. MVG, Martha

Verhuizing in Rotterdam in Rotterdam

Geplaatst door dirkvansteen

Zondagavond hebben wij Chakverhuizing gebeld voor een verhuizing wat wij erg tegen aan zaten. Ze konden ons gelijk de dag daarna helpen. Het was binnen no time gebeurd. Gewoon hard werken en niet moeilijk doen met zware dingen. Een wasmachine van de vierde met de trap was geen probleem. We zijn erg tevreden met deze service. Zeer zeker een aanrader dus!!

Verhuizing in Delft

Geplaatst door keesprins

Chakverhuizing hebben voor mijn moeder verhuist. mijn moeder is op leeftijd en het was zo fijn dat Mo de tijd voor mijn moeder nam. de service was prima en ondanks dat het uit liep was dit geen probleem. mijn moeder werd goed geholpen, en de verhuizing werd vakkundig uitgevoerd. ondanks dat er meerdere verhuisbedrijven adverteren zou ik voor Chakverhuizing kiezen.

in een woord geweldig!

Verhuizing in Rotterdam

Geplaatst door luckykitty

ik wil Chakverhuizing bedanken. zij hebben snel en goed voor mij verhuist. ze waren op tijd en erg klantvriendelijk. via deze beoordeling wil ik Mo heel erg bedanken voor de goede service, en ik raad je zeker aan bij vrienden en kennissen!

Zeer zwaar bankstel verhuizen in Rotterdam

Geplaatst door Geinteresseerd

Zeer nette mensen en keurig op tijd op de klus. Geen gezeur over de superzware banken die 50 meter achterom door tuinpad moest. Zelfs de hulp die ik aanbood was niet nodig.

Aanrader goed en goedkoop
David

Verhuizing binnen Rotterdam in Rotterdam

Geplaatst door J de Bakker

Wij willen Chakverhuizing nogmaals bedanken voor de goede service wat wij hebben gekregen. Ze waren presies 10 minuten voor de deur. Ze hebben ons fantastish geholpen. Deze jongens weken echt hard en ze denken ook mee waar het nodig is. Ze zijn vooral te vertrouwen. Zelfs mijn ring wat ik lang zocht heb ik terug gekregen. Die lag onder de bank. Mo heeft hem gevonden. (BEDANKT MO). Ik zou zeggen STOP MET ZOEKEN!!!!!!!!! Mo, secces verder met je eerlijke zaken.

Verhuizing bedrijf in Rotterdam

Geplaatst door info

Mijn ervaring met verhuisbedrijf Chak is alleen maar positief. Op de afgesproken dag belden ze van te voren, waren ze precies op tijd en in een goed humeur. In no time was alles vlot en netjes verhuisd. Ik ben meer dan tevreden met Verhuisbedrijf Chak en ik beveel ze bij iedereen die een betrouwbare verhuizer zoekt van harte aan.

Verhuizing in Voorburg

Geplaatst door W.Y

Fantastic service!! I had a last minute move from my flat and Momed is wonderful! He arrived a bit earlier and he just gave great service! I was very very grateful! I will be using your service again, Momed and will be recommending you to my friends!

Dankuwel!

 

Verhuizing zware spullen in Rijswijk Z.H.

Geplaatst door Jan op

Deze verhuizer kan ik van harte aanbevelen. Zij waren stipt op tijd. Ik heb ze alle zware spullen van de inboedel uit de flat van mijn schoonvader laten verhuizen van Rijswijk naar Berkel en Rodenrijs (de spullen in dozen had ik zelf al met mijn Kangoo al verhuisd). In twee ritten werd de klus geklaard. Ondanks de lastige trap zijn alle spullen netjes verhuisd.

Geplaatst door Anita

Ik heb Mo van Chakverhuizing 2 x in een week ingeschakeld voor 2 volledige verhuizingen. De eerste verhuizing verliep heel goed en supersnel. 3 ritten in 3,5 uur, incl. in en uitladen en een heel gebouw door sjouwen en op zijn plaats zetten. Zaterdag heeft Mo mijn moeder verhuisd, wat een ongelooflijke klus was, het ging als een speer, maar helaas haalde hij het niet in een dag want ze heeft heel veel spullen en zonder bezwaar is hij zondag teruggekomen om nog 2x een hele vracht op te halen en af te leveren. De samenwerking was heel goed, hij is superaardig, niets is hem te veel, zelfs mijn honden liepen hem niet in de weg. Mo, bedankt voor de geweldige samenwerking, je was echt een geschenk bij iets waar we zo erg tegenopzagen, zeker ook het financiele gedeelte is mijn moeder heel erg meegevallen.

Geplaatst door robertpboender

Wij hebben twee keer vlak achter elkaar zaken gedaan met Mohammed Chak en zijn medewerker, en dit is zeer naar tevredenheid verlopen. Mijn feedback sluit aan bij wat anderen al schreven: – ze werken snel – ze denken mee (waar nodig) – je merkt dat ze het graag doen; prettige sfeer rondom het verhuizen – ze rekenen zeer scherpe tarieven (m.a.w. zijn goedkoop)

Ik ga Mo zometeen weer bellen, want ben nog niet helemaal klaar. Zoals anderen al schreven: je hoeft niet meer verder te zoeken!

Geplaatst door Joy

Ik wil hier graag mijn zeer positieve ervaring delen over deze adverteerder,zoals al eerder vermeld kan ik alleen beamen….. verder zoeken heeft geen zin hoor.Voor zo`n prijs, kwaliteit,en mensvriendelijkheid ook zeer belangrijk toch?Niets is teveel en snel. Een zeer tevreden klant ,Zeker in de toekomst maak ik weer graag gebruik van de diensten van verhuisbedrijf Chak. Als u verstandig bent doet u dit ook.

Geplaatst door riyata2009

Weer een loodzwaar kast met Chakverhuizing opgehaald. Gewoon op tijd gekomen en zelfs mee gehopen. Niks is zwaar voor deze jongen. Extra trefwoorden voor dit bedrijf: EERLIJK. BETROUWBAAR. VRIENDELIJK. ACTIEF. VERANTWOORDELIJK. Ik zou zeggen, STOP MET ZOEKEN, JE HEBT DE GOEDE. Mo, erg bedankt.

Geplaats door Ellie

Helemaal tevreden over Mo en Miguel. Ze waren op tijd en ik ga zeker in de toekomst weer bellen als ik wat te verhuizen heb.

Geplaatst door Sherla

Mohamed, ontzettend bedankt voor de snelle verhuizing naar Arnhem. Jouw bedrijf is een top verhuisbedrijf, snel, accuraat. Super gewoon!!!!! Ik zal je zeker aan vrienden en kennissen promoten. Een paar trefwoorden voor jou en je bedrijf: BETROUWBAAR, VRIENDELIJK, WAAR VOOR JE GELD, BEHULPZAAM, NIETS IS TE MOEILIJK, Mensen, zoek niet verder dit is het verhuisbedrijf die je MOET nemen. TOP, TOP !!!!!!!!!!!!

Geplaatst door kim

Mo heeft de verhuizing bij mij ook prima geregeld. Was netjes op tijd en werkt hard! Ik ben heel tevreden bedankt.

Geplaatst door Joz.l

De heren hebben mij fantastisch geholpen, ze waren netjes, goed gezelschap en zeer behulpzaam. t’ belangrijkste ze hebben hard gewerkt voor een prijs die je nergens anders krijgt.

Als ik weer verhuis, zal ik hen zeker weer inschakelen.

Geplaatst door Oenema

Ik ben zeer tevreden over de service die ik kreeg. Vriendelijke jongen, die hard werkt en zich aan zijn afspraken houdt. Zeker een aanrader. Qua prijs is het heel goedkoop. Voor de rest van de verhuizing zal ik hem weer inhuren.

Geplaatst door Wenda

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Via email contact gelegd. Snelle en duidelijke afspraken gemaakt. Gisteravond een loodzware kast verhuisd van Rotterdam naar Den Haag. Voor Mohamed echter geen probleem! Bedankt voor de goede service.

Geplaatst door San

vriendelijke mensen die goed en betrouwbaar overkomen. kwamen de afspraak perfect na. zeer zeker een aanrader.

Geplaatst door riyata

Zaterdagavond zat ik met mijn verhuizing. Ik heb gebeld met allerlei verhuisbedrijven. Niemand kon mij mee helpen. Iedereen zit lekker aan de bar. Tenslotte heb ik met Mo Van Chakverhuizing gebeld rond half 11. Hij stond voor mij klaar. Alles behalve respect voor deze jongen. Gewoon hard werken en normaal tarief in rekening gebracht. (ZEER BEDANKT MO) en zeker tot de volgende keer. Je zit in mijn hart.

Geplaatst door Chris

Het begon bij een heel positief gesprek. Wij konden gelijk een afspraak maken terwijl het laat in de avond was. Een bankstel halen uit Den Haag was geen probleem. De chauffeur heeft mij erbij geholpen en alles liep snel wat ik niet had verwacht. Ik heb respect voor dit bedrijf en ben een tevreden klant. ( BEDANKT MO )

Geplaatst door Apualic

Helaas moest ik de 1e afspraak afzeggen, want ik kon nog niet verhuizen. Dit was gelukkig geen punt, ik kon al gauw een nieuwe afspraak maken. het ging allemaal prima en het verliep veel sneller dan ik had verwacht.

prima gedaan hoor!!!!!

Geplaatst door Najat Fissoune

Vorige week een verhuizing afgesproken, en alles ging gesmeerd! sterke jongens en alles paste in de bus. wel 2x gereden maar voor de prijs was dit geen probleem. ik ben dus tevreden met Chakverhuizing en raad het zeker aan!

Geplaatst door kitty.luck

Het telefoon gesprek begon al zeer positief. veel was er mogelijk en ook de verhuizing in het weekend was geen probleem. de verhuizing werd erg vakkundig uitgevoerd, ik kan dus alleen met lof spreken over Chakverhuizing.

Mo erg bedankt en wie weet tot de volgende keer!

Geplaatst door SV

Ze zijn presies op tijd gekomen. De verhuizing liep echt goed. Deze jongen werkt echt snel en hard. Hij is goed ervaren. Bovendien is het echt alle goedkoopste wat ik heb gevonden. (bedankt) Ik raad iedereen aan die gaat verhuizen van zijn dienst gebruik te maken. nogmaals bedankt

Geplaatst door M Laamairi

Ze waren goed op tijd ondanks buiten Rotterdam, en alles was mogelijk. Zelfs het extra verhuizen was mogelijk voor een hele goede prijs. Ik vind chakverhuizing een goede dienstverlening bieden, ik ben een tevreden klant

Geplaatst door Apulic

fijn verhuisbedrijf erg flexibel. ze waren percies op tijd en klantvriendelijk. ik raad ze aan voor je verhuizingen!

Geplaatst door Adam.biro

I was very satisfied with Chakverhuizing. They arrived on time, they carefully delivered all my stuffs, and they were very friendly. I strongly recommend them to everybody who needs a reliable moving company.

GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM – GOEDKOOP VERHUIZEN ROTTERDAM.